Tilbake

Di3 NSB

BERGEN MODELLJERNBANE NOHAB Di3

”Logo
BERGEN MODELLJERNBANE NOHAB Di3
 
Foto: 0rvik
 
”Epoke ”Ramme  Digital lokomotiv med høy effektivitetsfremdrift. Maksimal hastighet og akselerasjon - forsinkelse kan justeres. Spesialmotor med elektronisk forbedrede beregninger Digital dekoder med opptil 16 digitalt kontrollerte funksjoner Funksjonene er avhengig av hvordan lokomotivet er utstyrt 3 Hvite Frontlys – 2 Røde Baklys – Veksler ved skifte av kjøreretning Innebygde lydeffekter ”LogoAC
H0 / HO / 1:87

NSB NOHAB DI3 Ingen hadde den for salg, ei heller på nettauksjoner. Til slutt så kom jeg over Bergen modelljernbane sin link om at de hadde sine siste Di3 for salg. Det var noe uklart på nettsiden om de i det heletatt hadde noen vekselsstrømversjoner igjen, og enda mindre sansynlig – ett med lyd. Etter noe korrespondanse så kom den positive beskjeden – de hadde en AC-utgave av NSBs Di3 Nydesign, og de kunne få tak i og montere mfx dekoder. Prikken over i’en var at siden det var et norskt lokomotiv, så måtte den ha den originale norske horn/fløytelyden, og den fikk de installert på dekoderen.

Lykken var stor da det flotte lokomotivet ankom. Skulle gjerne få den levert smusset, men det får jeg evt stå for selv, om jeg ikke kommer over noen som gjør det for en overkommerlig pris, og ikke minst et godt håndtverk. Anbefaler alle en modell av dette lokomotivet! Flott detaljert. Eneste minus et at kåpen er i plast. Dette gjør at man ser plastkanter og skjøter når lysene slåes på, så dette må jeg få fikset manuelt selv.

BERGEN MODELLJERNBANE NOHAB Di3
 
Foto: 0rvik

Tilbake

ɈК |

 

   Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å poste en melding.


 


  

Trykk her for statistikk over besøkende | Trykk her for annonserings- og reklamemuligheter                                                       

   
FØLG NETTSIDEN PÅ FACEBOOK
 
FØLG MEG PÅ TWITTER!       (NOR)
 
FØLG MEG PÅ TWITTER!       (ENG)
  FOLLOW MY PAGE ON FACEBOOK FOLLOW ME ON TWITTER!    (NOR) FOLLOW ME ON TWITTER!    (ENG)
  FOLGEN MEINE SEITE AUF FB FOLGEN SIE MIR AUF TW!    (NOR) FOLGEN SIE MIR AUF TW!    (ENG)
 
 
 

 
SISTE BESØKENDE  
LAST VISITORS  
LETZTE BESUCHER  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        Design: ɈК 0rvik © 2009